екстеншън естествена коса лешник

Екстеншън естествена коса лешник – натурален, свеж и практичен избор. Цвят лешник за косата е универсално решение, когато става въпрос за кестеняви нюанси. Голяма част сред жените са със светлокестенява коса, към която този екстеншън от естествена коса лешник лесно може да се слее.

Коси Лиа предлага екстеншъни от естествена коса, които са внос от САЩ. Високото им качество и специалната обработка на тези коси им дава възможността те да бъдат боядисвани. По този начин лесно може да придобиете желания оттенък и нюанс. Просто боядисате вашия екстеншън в тон с вашия цвят на косата.

Друг плюс на екстеншън за коса в цвят лешник е разнообразието от прически, което можете на правите с него. Можете да го накъдрите или да го изправите. Топлинната обработка, която позволява е до 220 градуса. С наличието на дължина и гъстота, можете да варирате и в идеи за официални прически. С помощта на клипси и щипки за коса можете сами да си поставяте вашия екстеншън от естествена коса в цвят лешник. Те се прикрепват лесно, бързо и трайно, без да е необходим специалист за тази цел. В страницата с Нашите клиенти може да разгледате доволни дами с нашите екстеншъни от естествена коса и начините, по които те са стилизирали косите си.