екстеншън естествена коса тъмно руса

Екстеншън естествена коса тъмно руса – модерен, естествен и изключително женствен. Този слънчев цвят на косата е идеален за всички нежни дами, търсещи много приключения. Блондинките винаги са предизвиквали голям интересен в силния пол. Но намирането на точния рус нюанс понякога може да се окаже трудна задача. Винаги трябва да се вземе предвид цветът на кожата и цветът на очите. Русите оттенъци имат голям диапазон от разнообразие.

Екстеншън естествена коса тъмно руса е сред нашите топ продавани продукти. Мек на допир, без заплитане и позволяващ топлинно третиране до 220 градуса. Коси Лиави предлага висококачествена коса за удължаване, внос от САЩ. Благодарение на специалната обработка на самите екстеншъни от естествени коси, те могат да бъдат и боядисани. В този ред на мисли, дори и да има малко разминаване в нюанса на вашата коса с този на екстеншън тъмно руса коса, то можете да го боядисате. По този начин ще уеднаквите цветовете и ще получите завършена визия.

Към тази тъмно руса естествена коса можете да закупите и щипки/клипси за коса. С тяхна помощ можете абсолютно сами да слагате и сваляте вашия екстеншън, без да е необходима чужда намеса. С по-голяма дължина и гъстота пък можете да си правете голямо разнообразие от прически. В страницата с Нашите клиенти можете да видите доволните дами с Коси Лиа и начини на стилизиране на косите си.